Stemningsbilleder fra en dejlig dag

 

Fotograf: Fie Munck

Handicapstævne i VedbækHandicapstævne i Vedbæk
2010

Stemningsbilleder fra en dejlig dag

 

Fotograf: Gitte Corfitsen

 

Landsdelsstævne for handicapede på Elleslettegård

Lørdag den 14. maj 2011

Stævne 14. maj

igen i år indbyder Elleslettegård til ridestævne for handicappede, nemlig lørdag den 14. maj og vi glæder os til at byde ryttere og hjælpere velkommen til en hyggelig og spændende dag.

klik på linket til venstre herfor, for at se propositioner og bestemmelser.

2010

Landsdelsstævne for handicapede på Elleslettegård

Søndag den 2. maj 2010

Vi vil gerne give en STOR TAK til alle ryttere, hjælpere, dommer, sponsorer   -  og i høj grad også til alle de glade tilskuere, - der var med til at gøre stævnedagen til en hyggelig og god oplevelse for alle !!!

Hestene var ”pudsede” og pyntede, og blomsterværkstedet havde lavet flotte buketter til de vindende ryttere      -      og fine roser  til alle de deltagende ryttere.

Henriksbo Børnefond var hovedsponsor for stævnet, hvilket bl.a. gav cafe’en mulighed for at servere lækker frokost samt kaffe og kage for alle ryttere og hjælpere …en dejlig ting, når man var træt efter ”strabadserne” på hesteryggen !

I klasse 1 blev der bl.a. redet om Jane Ålunds Mindepokal.  Jane var i mange år en vigtig og utrættelig nøgleperson indenfor handicapridning og hendes pokal uddeles med glæde ved vores stævner. I år tilfaldt pokalen Malene Kappen Kryger efter et fint ridt på Jack.  TIL LYKKE !!

Og TIL LYKKE til ALLE deltagende ryttere, der på dagen overvandt nervøsitet og spænding og hjalp både sig selv og andre til at ride nogle flotte programmer, hvor pointgivningen lå MEGET tæt !!!

Vi glæder os til at se Jer alle igen  -  både i hverdagen, men også når vi næste gang indbyder til ridestævne for handicappede.

 

 
Propositioner
Propositioner
Bestemmelser
Bestemmelser
2010
Elleslettegård, Gøngehusvej 162, 2950 Vedbæk, Telefon: 4589 0084, Fax.4589 0601, Mail: elleslettegaard@elleslettegaard.dk, cvr.43286617
Lav din egen hjemmeside med mono.net