♦ ♦ ♦ 

Torsdag den 17. december holdt vi julefest på Elleslettegård, det er en juleaften vi holder med hinanden inden vi tage hjem til hver vores famile. Der er julemiddag med flæskesteg, risalamande og selvfølgelig mandelgaver, derefter danser vi om juletræet og Mogens læser en rigtig Elle julehistorie som han har skrevet i tæt samarbejde med danskholdet og så blev der delt gaver ud.

Se stemningsbilleder på vores facebook side ved at klikke på julebilledet

♦ ♦ ♦ 

#hestogskovtur#elleslettegård
Dejlig efterårstur søndag den 1. november hvor Lene red ud i den smukke efterårsskov med 8 elever og beskyttede i to timer og så var der varm kakao og kage i  rytterstuen bag efter, hvor staldkatten også ville være med.
#rytterstuehygge

♦ ♦ ♦ ♦ ♦

Guld-Kristian hyldet for golftriumf


Se artiklen af  Morten Timm om Kristian der blev fejret på Hørsholm Rådhus

http://hoersholm.lokalavisen.dk/guld-kristian-hyldet-for-golftriumf-/Sport/20151012/artikler/710139363/1040 

♦ ♦ ♦ ♦ ♦

♦ ♦ ♦ ♦ ♦

Udviklingsrejse til Marielyst i uge 37
Niklas, Emilie, Marie, Tanja, Camilla, Amalie, Mikie og Louise var sammen med Rikke og Terese på udviklingstur fra 7. september til 11 september.

De har lavet et flot dagbog fra turen med flotte billeder taget af Niklas, tryk på linket nedenfor
Dagbog for udviklingstur
14. august holdt Elleslettegård sin traditionelle sommerfest for elever, beskyttede medarbejdere og deres pårørende. I år var der levende musik med dejlige sange, og selvfølgelig masser af hyggeligt samvær og dejlig mad.

Guld i golf
 
Kristian Gydesen deltog  i juli/august i Special Olympics World Games i Los Angeles og blev nr. 1 i golf.
Legene blev afholdt i Los Angeles med godt 7.000 deltagere fra 172 lande. Dansk Handicap Idrætsforbund havde 64 deltagere med og en af dem var altså Kristian. Det er i øvrigt anden gang, han deltagere i disse lege. Første gang var i i Shanghai i 2007, hvor han var yngste deltager i legene overhovedet med sine dengang kun 15 år. 

Stort tillykke til Kristian med guldmedaljen


 ♦ ♦ ♦ ♦

Elleslettegård holdt fredag den 12. juni sin traditionsrige fest for gamle elever.
Som vanligt fik 10 og 20-års jubilarer også en gave med hjem.

 ♦ ♦ ♦ ♦

Niklas som lige er startet i kantinen har stor interesse for konditorfaget, så han gik i gang med at lave en lagkage og se lige hvor flot den blev.

Vi glæder os til næste gang Niklas skal afprøve sin kunnen som konditor

 ♦ ♦ ♦ ♦

Fredag den 15 maj tog ridelærer Lene Hansen Elleslettegårds heste interesserede ryttere ud på en naturoplevelse fra hesteryg, hvor der også var sørget for madpakker og kage.
se flere billeder på vores facebookside
Torsdag eftermiddag var Elleslettegårds maskinværksted pyntet op til fest, Nis havde nemlig 25 års jubilæum og det skulle selvfølgelig fejres, så kantinefolket havde lavet små lækkerier og i blomsterværkstedet havde de lavet nogle af deres berømte blomsterbukettet.
Tillykke med jubilæet Nis
Botræningseleverne havde onsdag den 21. januar til opgave at producere en sund velkomst efter dagens arbejde og undervisning til beboerne i husene.
 Den blev løst med bravour,  der var både gulerødder, mandler, smoothies og frugt som velkomst. Overraskelsen blev godt modtaget.
 
Eleverne rider kvadrilje i flot stil
 
Jul på Elleslettegård#skovturtilhest#STU
klik på billedet for at se flere billeder
fotograf Niklas Moe
#ol guldfest for tidligere elever på ElleslettegårdSTU og hesteFastelavn på Elleslettegård
På Elleslettegård skulle der ikke findes en kattekonge eller dronning, nej Elles stærkeste mand eller kvinde skulle findes ved at slå til fastelavnstønden og det blev Michael fra Grønt Område der vandt pokalen

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦

Onsdag den 21. januar

#STU# på Elleslettegård

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦

Elleslettegård, Gøngehusvej 162, 2950 Vedbæk, Telefon: 4589 0084, Fax.4589 0601, Mail: elleslettegaard@elleslettegaard.dk, cvr.43286617
Lav din egen hjemmeside med mono.net