Om Elleslettegaard 

Undervisningen som en del af hverdagen

Når man hører ordet undervisning, ser man som regel et klasselokale for sig, hvor læreren står oppe med tavlen. Sådan kan undervisning selvfølgelig godt foregå. Men hos os foregår den for det meste på en anden måde.

Vi kæder undervisningen, de praktiske gøremål og faguddannelsen på vores værksteder og centre sammen, sådan at du lærer at lave mad, samtidig med at du fx også lærer at regne og overskue økonomi og budgetter. Du arbejder med it og lærer samtidig noget om kommunikation og internettets mange muligheder. Du bliver undervist i at købe ind, vaske tøj og gøre rent, og samtidig lærer du også noget om, hvordan samfundet er indrettet, og hvilke love der regulerer hvad. Eller du er på værkstederne og udfører opgaver for virksomheder og private og lærer om forretningsdrift, kundebetjening og projektplanlægning.

På den måde bliver undervisningen flettet ind i din hverdag, så det er både sjovt, interessant og giver mening.

Både almen og fagspecifik del

Uddannelsen har både en almen og en fagspecifik del.

Den almene del dækker samfundsfag, dansk, matematik, it, husholdning, ernæring og sundhed, økonomi, sport, motion, musik, natur, kommunikation mv.

Den fagspecifikke del begynder du først på et stykke inde i uddannelsen. Du vælger et område, som du vil uddanne dig inden for og koncentrere dig om at blive særligt dygtig til. Det kan både være på værkstederne og på tværs af værkstederne – eller måske endda uden for værkstederne. Det afhænger af dine ønsker.

Kontakt 
Elleslettegård, Gøngehusvej 162, 2950 Vedbæk, Telefon: 4589 0084, Fax.4589 0601, Mail: elleslettegaard@elleslettegaard.dk, cvr.43286617
Lav din egen hjemmeside med mono.net