Værksteder

Vi har inddelt vores fag i værksteder - og vi har rigtig mange af dem: it- og medieværkstedet, blomster- værkstedet, montering, ridecenteret, haven, gartneriet og markerne, køkkenet og kantinen er blot nogle af vores værkstedstilbud. Og vi udvikler stadig nye og tidssvarende tilbud.
Vi har tilbud for så godt som enhver interesse. Både for dig, der gerne vil lave noget med dine hænder, dig, der gerne vil arbejde med it og medier, dig, der gerne vil være ude i naturen. Og så videre.

Som udgangspunkt har vi inddelt vores tilbud i en række forskellige værksteder og centre. Du prøver typisk kræfter med 3 af dem for at finde ud af, hvad du synes bedst om at lave. Sammen finder vi derefter det område, du brænder mest for.

Vi udvikler hele tiden de uddannelsesmuligheder, vi gerne vil kunne tilbyde, sådan at de er tidssvarende og passer til den sammensætning af elever, vi har på Elleslettegård. Listen herunder kan derfor ændre sig fra år til år, men som udgangspunkt tilbyder vi disse værksteds- og centerfunktioner:

It- og medieværkstedet – hvor du kan arbejde med ny teknologi.

Blomsterværkstedet – hvor du lærer blomsterbinding og har kunder udefra, der bestiller buketter, dekorationer og kranse til fester, receptioner og andre begivenheder.

Monteringsværkstedet – hvor du hjælper virksomheder, der skal have hjælp til at samle eller pakke deres produkter.

Ridecenteret – med både rideskole og stald, hvor du lærer staldarbejde og dyrepasning og modtager rideundervisning.

Haven, gartneriet og markerne – hvor du lærer om naturen, afgrøderne, markerne, planterne og træerne rundt om på Elleslettegårds jorde.

Køkkenet og kantinen – hvor du lærer at lave mad, købe ind, ekspedere, sidde ved kassen, have kundekontakt og en masse andre ting, der hører til køkkenkunsten.

Maskinværkstedet – hvor du kan få testet, om du er fingernem og har sans for teknik og mekanik.

Bygningsvedligeholdelsescenteret – hvor du kan prøve kræfter med og blive god til bygningshåndværk, reparationer og vedligehold.

Kørselsafdelingen – hvor du kan snuse til det at køre bil og være chaufførmedhjælp, og hvor du måske endda kan erhverve dig et kørekort.

 
Elleslettegård, Gøngehusvej 162, 2950 Vedbæk, Telefon: 4589 0084, Fax.4589 0601, Mail: elleslettegaard@elleslettegaard.dk, cvr.43286617
Lav din egen hjemmeside med mono.net